skip to Main Content
Wilfred-Scholten-meedenken

Wat wil je als organisatie? Wie zijn jouw doelgroepen? En hoe kunnen de communicatiemiddelen effectief worden ingezet? Door mijn jarenlange ervaring als journalist weet ik als geen ander hoe media werken. Van die kennis maak ik gebruik om personen en organisaties te adviseren hoe ze het beste hun boodschap kunnen formuleren en uitdragen. Niet om standaard-antwoorden op lastige vragen te formuleren, maar juist om beter te leren communiceren. Daar heeft de zender en de ontvanger wat aan – en de media zelf ook.

Voor de Protestantse gemeente van Leiden (PgL) ga ik samen met hen onderzoeken hoe ze beter zichtbaar kunnen worden in de stad. Net zoals ik gedaan heb voor de Protestantse kerk van Amsterdam (PKA). Hoe kun je als kerkelijke gemeente present zijn op hoogtijdagen van de stad en hoe kun je de feestdagen van de christelijke traditie relevant laten zijn voor alle inwoners?

Maar ik geef ook mediatraining aan bedrijven – onlangs aan een directie van een groeiend IT-bedrijf – en binnenkort zelfs een Masterclass Interviewen aan leraren op een ROC.

Maar misschien heb je nog andere vragen. Laat maar weten.

Wilfred Scholten meedenken
Mediatraining voor de directie van een IT-bedrijf.
Back To Top