Skip to content

Een nieuw boek in de maak.

De borrelnootjes stonden klaar, naast de blokjes kaas, olijven en paprikachips (ze wisten mijn voorkeur blijkbaar). En ook de glazen voor de bubbels natuurlijk. Een feestelijk moment: ik onderteken samen met mijn redacteur Ageeth Heising van uitgeverij Ambo/Anthos een contract voor het schrijven van een nieuw boek.

Om iedereen gerust te stellen: nee, het wordt niet zo dik als Mooie Barend. Dat was een beetje uit de hand gelopen, ik was ook nog niet ervaren in het schrijven en het was een dissertatie, dus ik wilde compleet zijn met veel feiten en wetenschappelijk verantwoorde voetnoten. Dat laatste zal nu niet gebeuren. Om een tipje van de sluier op te lichten: het gaat ook over politiek, maar niet over over een (ver) verleden. Of toch een beetje….nou ja.

Als ik de komende tijd druk ben, weten jullie in ieder geval waarom. Maar ik heb genoeg tijd over voor mijn andere bezigheden en nieuwe opdrachten. Maar me terugtrekken om heerlijk in mijn eentje te schrijven, vind ik toch wel een fijn vooruitzicht. Als de borrelnootjes op zijn en de bubbels ook, ga ik beginnen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageer

Back To Top